Fyra tassar!

18042014-_MG_1206Jag vet Melwin att du inte läser min blogg men kanske kan matte läsa upp detta för dig ikväll. Hurra hurra på din dag! Grattis min fina trogna vän. Idag blir du fyra tassar gammal.  På Saint Patrick’s Day, Irlands nationaldag. En passande dag för en irländsk röd setter. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig och saknar dig. Våra äventyr tillsammans, vårt trädgårdsstök, vårt hoppande och studsande. I morgon kommer jag hem till dig. Då ska vi fira med leverpastejsmörgås och bus i skogen. Stor kram till dig Melwin.

31122008-_1030562© Sven Persson / swelo.se

Denna bild togs första veckan som Melwin kom hem till oss.

Posted in Allt annat. RSS 2.0 feed.

One Response to Fyra tassar!

  1. Katja says:

    Hej! Spana gärna in min blogg. https://katjaablog.wordpress.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *