Nytt arbete

30032016-_MG_8955Så var det dags för nya äventyr för lilla mig igen. I februari sade jag upp mig från mitt jobb som trädgårdslärare och utbildningssamordnare för Hvilan Utbildning och igår arbetade jag min sista dag. Det kändes lite tomt i morse när man vaknade men samtidigt en känsla i magen som sade att jag gjort helt rätt. På fredag börjar jag på ett nytt jobb, Spira Trädgård. Hela våren, sommaren och hösten ska jag få sköta privatpersoners trädgårdar kring Nacka, Saltsjöbaden och Värmdö. Spira Trädgård erbjuder även tjänsten att rita och anlägga trädgårdar vilket är en bit jag tänkt ett tag att jag skulle vilja arbeta mer med. Nu tar jag två dagar ledigt för att ladda inför nya jobbet. Tack alla fina kollegor på Hvilan Utbildning och fantastiska samarbetspartners för en mycket givande, lärorik, tuff men rolig tid. Och till er på Spira Trädgård – snart ses vi. Så spännande!

Denna tomatplanta fick jag av mina kollegor på Hvilan Utbildning. En ny kruka fick den av mig idag och nu står den i mitt köksfönster och förgyller min tillvaro. Tack!

30032016-_MG_895030032016-_MG_899030032016-_MG_8972 30032016-_MG_896830032016-_MG_8958

Posted in Mina arbetsdagar, Trädgården. RSS 2.0 feed.

4 Responses to Nytt arbete

 1. Ida says:

  Spännande med nya äventyr! Kram

 2. Juliane says:

  Stort grattis, Frida! Jag ser fram emot att få läsa mer om ditt nya jobb, olika trädgårdar och spännande utmaningar och önskar dig två fina och soliga dagar med mycket lugn och ro innan du börjar på Spira Trädgård!

 3. Matilda says:

  Vilken spännande ny utmaning (och härlig avskedsgåva). Lycka till! :)

 4. Ine says:

  Så spennende, det høres ut som en fantastisk jobb! Gratulerer, og masse lykke til :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *