Glad-kalender

12042016-_MG_9155

Sedan jag bytte jobb har jag upptäckt att min tidigare kalender blev liggandes i bokhyllan utan att jag använt den. Idag tog jag istället fram en himla fin kalender jag fick av min mor och far i julklapp och hängde upp på string-hyllans gavel bredvid mina balettskor. Från en kalender i A5-format med gott om plats för anteckningar och med sidor som oftast var helt fulla med kom-i-håg, till en kalender som hänger på väggen i min stuga med glada bilder av Elsa Beskow och roliga ting ifyllda. Det känns himla bra!12042016-_MG_9149 12042016-_MG_9144

Posted in Små funderingar. RSS 2.0 feed.

One Response to Glad-kalender

  1. Louise Persson says:

    Det är en fin tanke att ha en almanacka uppsatt med fina bilder och med bara roliga saker inskrivna. Hänger man den på ett ställe man passerar flera gånger om dagen så blir det ju som en ständig påminnelse om alla saker man har att se fram emot. Tror jag ska nappa på den idéen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *