Midsommar

25062016-_MG_9355

I helgen har jag haft en himla fin midsommar. Jag följde med min kära Albin och hans lillebror hem till deras morföräldrar på Värmdö. Vi åt gott, hade fina samtal och gick till bygdegården för att dansa. När spelmännen hade spelat färdig kände inte jag och Albin oss färdiga så vi bad de spela en visa till. Drömmen om Elin spelade de då för oss och det blev en vals till. Midsommardagen packade jag och Albin fikakorgen och cyklade ned till den skogssjö, tio minuter från min stuga, som jag ofta cyklar till för att ta ett kvällsbad. Det var en vindstilla ljum sommarkväll, en sådan man kommer att minnas i vinter. Vi badade, grillade och njöt av kvällen. Somrarna i vårt lilla land är bra vackra.

25062016-_MG_930925062016-_MG_935025062016-_MG_9365

Posted in Allt annat. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Midsommar

  1. Malinmittiprick says:

    Så fint det låter, som en mysig och lugnt drömmande midsommar om du förstår hur jag menar. Både dans vid bygdegård och bad i skogssjö, fint!

  2. Louise Persson says:

    Det ser så mysigt ut! :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *