Körsbärslycka

19072016-_MG_0098

Nu dignar körsbärsträden i min trädgård av bär. Lycka. Jag plockar flera skålar varje dag. Äter till morgongröten, till fika på jobbet, till filen på kvällen, i karamellskålen på bordet. Jag äter tills jag får ont i magen. Körsbärslycka. Allt hinner jag inte äta upp trots att jag delar bären med fåglarna så till helgen ska jag kärna ur några och lägga på tork till vinterns skafferi.

19072016-_MG_012119072016-_MG_0118

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Naturens skafferi, Trädgården. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Körsbärslycka

  1. Steven says:

    They look beautiful! I love cherries, I managed to pick 5 last night but the birds ate most of mine before I could pick them.

  2. Sanna says:

    Vilken fin tröja! Var kommer den ifrån? Och vad härligt med körsbär! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *