Hängmattan

21072016-_MG_0241

Ikväll är jag galet trött i kroppen. I ett par dagar har vi klippt häck från sju på morgonen till fyra på eftermiddagen. Höga häckar. Klättrande upp och ned för stegar. Mycket arbetande ovanför huvudet. Min nacke är trött och armarna lika så. Men det är en skön trötthet i musklerna. Jag har inte ont, bara trött. Ikväll tillbringar jag kvällen i hängmattan i min trädgård. Under äppelträden där kvällssolen lägger sig. Målar och dricker te på ingefära och citron. Nu har det börjat skymma och jag ska krypa in i min stuga. Snart somnar jag nog. Hoppas att ni har en lika fin kväll.21072016-_MG_0244

Posted in Trädgården. RSS 2.0 feed.

One Response to Hängmattan

  1. Steven says:

    Cutting hedges is probably a gardener’s hardest job. We used to use ladders to reach the tops but now we have to use a platform ladder, it’s large, awkward and extremely clumsy to move, it was a lot faster using ladders.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *