Miljöombyte

 

31072016-_MG_0505

Ibland mår man bra av lite miljöombyte. Förra helgen behövde nog både jag och Albin det mer än väl. Vi bestämde oss för att ta bilen till Dalarna. Det vi inte visste om var att alla som ville fick ha loppis denna lördag i Dalarna. Lycka för två loppisälskare som oss. Hela bilresa blev en endaste lång loppisrunda. Jag köpte en örtkniv. Väl framme i Falun unnade vi oss en god middag på en fin restaurang. I Rättvik bestämde vi oss för att stanna för natten. Där möttes vi av Classic Car Week, vilket vi inte heller visste om, men det gjorde oss inget. Fina bilar fick vi titta på, marknad fick vi gå på och stämningen i Rättvik var himla trevlig. Vi satt en stund vid Siljans strand. Såg solen gå ned. Hade fina samtal. Vid en liten skogssjö parkerade vi bilen, fällde sätena och bäddade i bilen för natten. Vi båda var för trötta för att leta upp ett vandrarhem. Vi vaknade till ännu en solig dag och åt frukost på bryggan intill bilen. Ett finare sätt att vakna upp en söndagsmorgon är få – i fint sällskap och i en underbar miljö. Så vackert det är i Dalarna. Under söndagen gick vi en skogspromenad, åkte sommarrodel i Rättvik, badade, åt jordgubbar med grädde, sov middag och besökte fler loppisar. Vilken fantastisk helg. Det är så fint att få skapa och dela dessa minnen med dig Albin.

30072016-_MG_038031072016-_MG_0544

Posted in På besök borta. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *