Brödlycka

06082016-_MG_0656Efter arbetsdagen i fredags tänkte jag att jag skulle starta en surdegsdeg för brödbak. Istället började jag städa och tiden rusade iväg. När jag var klar med städningen smakade kvällsmat och sedan sovdags bättre. Jag sätter en deg på lördagsmorgonen, tänkte jag och gick och lade mig. På lördagsmorgonen gick jag ut i trädgården för att sätta igång vattenspridaren i mitt trädgårdsland. Då kommer min hyresvärd utspringandes från sitt hus med två bröd som blivit över från deras bageri dagen innan, ett frukt- och nötbröd och ett danskt rågbröd. Vilken lycka! Tankeöverföring? Jag vet inte med tack snälla underbara Stefan och Mia för bröden.

Posted in Köksstök och recept. RSS 2.0 feed.

One Response to Brödlycka

  1. Louise Persson says:

    Så fantastiskt fina hyresvärdar du har!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *