Sydväst och hängslen

18082016-_MG_1006Idag har det regnat hela dagen. Smått fint regn. Man tänker ”äsch, det regnar inte så mycket, jag behöver inte ta på mig regnkläderna” men det är just sådant regn man blir så väldans blöt av. Det är som om de små fina dropparna sakta tränger sig in i klädernas fibrer. Jag tycker om när det regnar. Då känner jag en kontakt med naturen. Precis som när det stormar, åskar eller kylan biter. När naturen talar är vi alla jämlika. Idag har jag fått bo i mina regnkläder. Mysigt. Sydväst och hängselbyxor.

Regnkläderna är från Grundéns.

18082016-_MG_1038

Posted in Mina arbetsdagar, Mitt klädskåp, Små funderingar. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Sydväst och hängslen

  1. Louise Persson says:

    Alltså…. ska vi skicka denna orange/gula ”varelse” till Norge ;-) Lyckost dem!!!!

  2. Jan-Erik Karlsson says:

    Hej Frida,vad glad jag blev när jag fick se de fina bilderna på dig i dina fina regnkläder. Jag är själv gammal trädgårdsmästare,så jag förstår vad du menar med regnkänslan.Ha det bra i fortsätttningen.Du har valt ett fint yrke.
    Jan-Erik i Mariestad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *