Vildvinskärlek

14092016-_mg_9523

Vildvin är bra vackert och kan inte undgås att fångas på bild såhär års och en tid framöver. Med en enorm växtkraft letar den sig fram genom att klänga sig fast på andra material. Nu och hela hösten, fram tills att den fäller sina blad, iklär den sig en fantastisk röd fägring. Bilden ovan tog jag hos en kund i veckan. En vildvuxen trädgård där vildvinet hade fått sprida sig fritt och letat sig upp i en sälg och hängt sig ned från kronan likt ett rött vattenfall. Vidare lade den sig över en trägärdsgård och grind. När naturen själv får styra kan det bli helt magiskt, en form av magi vi människor föga kan skapa.

15092016-_mg_9569

Bilden ovan och nedan tog jag under dagens arbetsdag. Vinet planterade vi i våras och se som det har vuxit under endast en säsong. Naturens växtkraft kommer aldrig att sluta fascinera mig.

15092016-_mg_9558

Posted in Mina arbetsdagar, Trädgården. RSS 2.0 feed.

One Response to Vildvinskärlek

  1. Louise Persson says:

    Så himla vackert, och jag misstänker att det inte blir sämre om några veckor när vildvinet är rött!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *