Lördagsfärgning

17092016-_mg_9599

I mitten av augusti växtfärgade jag mitt hår med Henna för första gången. Färga en gång per vecka i början stod det på förpackningen men då jag inte har någon som vill hjälpa mig med det här i Stockholm har det inte blivit färgat igen sedan dess. Dock måste jag säga att det höll bättre än jag trodde. Det mörknade något och bleknade lite men var fortfarande rött. Ikväll bestämde jag mig för att prova färga håret själv. Det var svårare än jag trodde och det kändes som om hela jag skulle bli röd. Nu har jag sprungit runt med en plastpåse på huvudet, prickiga tofflor på fötterna och lagat grönsaksbiffar. Men det blev bra – höstfärg i håret och en god middag.

17092016-_mg_9620

Posted in Mitt klädskåp, Små funderingar. RSS 2.0 feed.

3 Responses to Lördagsfärgning

  1. Lollo says:

    Himla fin färg på dig!

  2. Ine says:

    Kjempefin farge!

  3. Elisabet :) says:

    Vilken härlig, glad och höstig färg. Och så fina bilder på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *