Familjeporträtt

20022017-Anita(stor)-4

Ibland får jag så otroligt härliga beställningar på illustrationer och målningar, mest glad blir jag när det gäller de av barnslig karaktär. Innan jul fick jag en önskan om ett familjeporträtt. Beställaren skickade över bilder på familjens medlemmar och en kort beskrivning av samtliga. De hade precis köpt en gård på landsbygden och ville nu ha en av mina illustrationer. Så himla rolig beställning! Tack för att jag fick göra den och det värmer så inombords när ens målningar får ett nytt hem och skänker andra glädje! Här är resultatet. Nu vet ju inte ni vem denna familj är och deras personliga drag men jag hoppas ni finner nöje av bilden lik väl. Största utmaningen var nog att måla en kinesisk nakenhund – hur ofta gör man det?!? Oj vad kul det var! På sista bilden ser ni mitt resultat.

20022017-Anita(stor)-820022017-Anita(stor)-920022017-Anita(stor)-520022017-Anita(stor)-320022017-Anita(stor)-2 20022017-Anita(stor)-6

Posted in Mina arbetsdagar, Teckningar och målningar. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Familjeporträtt

  1. Anita says:

    Jag längtar så mycket tills jag får rama in den och sätta upp den på köksväggen! Målningen är superfin!

  2. Matilda says:

    Roligt med beställningen! och resultatet blev ju riktigt härligt :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *