Jordgubbslycka

10072017-261C1287I helgen har jag varit hemma i Skåne för att arbeta med mitt examensarbete samt besöka mina föräldrar. När jag kom åter till Göteborg var det flera mogna jordgubbar i min odlingslåda. Lycka! Surdegssmörgås med ost och skivade jordgubbar på var vad det blev till kvällsmat. Jag tycker himla mycket om att ha färska bär på smörgåsen. Mosade hallon eller skivat äpple, jordgubbe eller nektarin. Om ni inte har provat, prova så ska ni få se hur gott det är. Dessa jordgubbar är en sort vid namn ’Ruby Ann’, en jordgubbssort som får vackert röda blommor och rikligt med jordgubbar redan första året – inte en av mina favoritsorter men ack så vacker blomning och tillräckligt goda bär för att få odlas i min trädgård.

Posted in Trädgården. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Jordgubbslycka

  1. Lollo says:

    Min favorit är skivad banan på knäckebröd! Inte bara nyttigt och gott utan även en riktig energibomb :-)

  2. Hanna says:

    Åh vad jag håller med älskar skivad banan eller äppelbitar med jordnötssmör och kanel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *