Rensa tankarna

29082017-261C1605

Vissa dagar säger mitt huvud tydligt till mig att nu orkar jag inte mer. För några år sedan struntade jag i det och körde vidare. Idag gör jag i största möjliga mån det inte. Idag var en sådan dag så jag tog en studiefri kväll och gick ned till Mjøsa för att bada fötterna istället.

29082017-261C1606

Posted in Fotografier, Mitt klädskåp. RSS 2.0 feed.

One Response to Rensa tankarna

  1. Lollo says:

    Det är så lätt och bara fortsätta och inte stanna upp och reflektera. Du är klok som lägger allt till sidan. Inget är så viktigt som ens egen hälsa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>