Vinter i Moelv

22112017-261C3413

Som det har snöat här i Moelv (Norge) idag. Hela dagen. Jag fylls av lycka inombords. Jag sitter i klassrummet och tittar ut genom fönstret. Jag kan knappt sitta stilla, det spritter inom mig. Så fort vi får rast går jag ut en stund i det vinterklädda landskapet och sparkar i den fjäderlätta nysnön. Trädgårdsarkeologi står på schemat denna vecka… i morgon är tanken att vi ska ut och gräva för att försöka finna spår av en gammal trädgård… vi får se hur det går…

05112016-_MG_9857 22112017-261C3427

Posted in Mina skoldagar. RSS 2.0 feed.

One Response to Vinter i Moelv

  1. Lollo says:

    Vi hade också vinter i morse vid 7 när jag steg upp och höst vid 9 för då var snön redan borta igen. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>