Dags att gå vidare igen

22012018-261C4728

Igår arbetade jag min sista dag på miljöförvaltningen som vikarierande projektledare för uppdraget Pedagogiska odlingsträdgårdar. Vilket otroligt lärorikt och roligt år det har varit och så många trevliga, kunniga och professionella kollegor jag har fått arbeta tillsammans med. Det var inget lätt beslut att tacka nej till en fortsatt projektanställning men nu ser jag fram emot det våren har att bjuda på. Nya äventyr och nya utmaningar, en examen och så ska jag skaffa bil (!!!). Ja massvis av saker kommer att hända i vår och jag kommer att berätta mer här efterhand.

Posted in Mina arbetsdagar. RSS 2.0 feed.

3 Responses to Dags att gå vidare igen

  1. Albin says:

    Vad roligt att läsa Frida! Hoppas du hittar ett härligt jobb nu under våren och får dig en fin bil så du kan ut och äventyra med kamera och skissblock! Ska bli roligt att läsa och höra om dina nya äventyr ”) Kram på dig!

  2. Hanna says:

    Modigt att tacka nej! Det ska bli spännande att följa dig på din resa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *