Återvändande ljus

21022018-261C5291I Göteborg är det vårkänsla med värme och blommande snödroppar ena dagen. Nästa dag kallas man åter ned på jorden till snö och kalla havsvindar och påminnes om att det ännu endast är februari månad. Denna vecka är jag i Norge och här når snön mig högt upp på låren och kylan biter i mina bleka kinder. Men en sak bjuder dagarna numera på – ljus. Oj vad du är himla välkommen tillbaka ljuset, som jag längtat efter dig! Något spritter inom mig, jag tror det är livsglädjen som börjar vakna till liv efter vinterns mörka dagar. Det måste vara denna känsla träden känner inombords varje vårvinter när saven stiger och knoppsprickningen närmar sig.

21022018-261C5280

Posted in Små funderingar. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *