Kloka ord på posten

28022018-261C5327

Tack så himla mycket för era peppande ord på Facebook, Instagram och här på bloggen efter mitt inlägg om mitt examensarbete – att ni var så många som var nyfikna på vad det är vi studerar i Norge, det får mig att spritta av lycka. Igår landade detta vykort i min brevlåda. Det är från min gamla klasskamrat och bästa vän Emma och hennes katt Knut. Så kloka ord – att ha skoj även under pressade situationer får man icke glömma. Och ett kort med Mamma-Mu och kråkan som åker kälke – utöver att Sven Nordqvist är en av mina favoritillustratörer får det ju en att bara vilja ut i snön utanför dörren omgående. Tack Emma och alla ni andra!

28022018-261C5340

Posted in Allt annat. RSS 2.0 feed.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>