Sommar i P1

13.00 varje dag sänds nu Sommar i P1. Jag tillhör en av de som alltid missar det då programmet sänds en tid då jag alltid har fullt upp med något annat. Här laddar jag istället ner programmen och för över det till min iphone. Sedan kan jag lyssna då jag har tid. Man kan även prenumerera på sommar i P1. Dagens sommarpratare var bloggerskan Clara Lindström som har den mysiga bloggen Underbara Clara.

Posted in Musik och film. RSS 2.0 feed.

3 Responses to Sommar i P1

 1. Lollo says:

  Nerladdat på iPhonen till lata stunder. Är jättemysigt att ligga och lyssna på. Och nu kan man ju som sagt välja NÄR.

  Nostalgi: Minns från när jag ”var liten” :) Då hade familjerna med sig en liten transistorradio på batteri (finns det såna fortfarande?) ner till stranden och man kunde höra signaturmelodin till sommarpratarna från var och vart annat håll. Efter all lek i havet och blåa läppar (man hade ju inte tid att känna att man frös) blev det en utmärkt tidpunkt för lite fika och värma sig i solen en stund.

 2. soffan says:

  JAG LYSSNADE! wiiie

 3. Miriam says:

  Tack för alla dina fina kommentarer!

  Åh, häftigt! Jag önskar jag kunde dansa…

  Jag kom på en fråga till dig! Hihi.
  Nämligen: Skrollar du på R:en? :D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *