Hemma igen!

Så var det helg igen. När jag kom hem såg jag att plommonträdet var fullt med frukter.

Goda var de! (bjuder på denna bild)

Sedan planterade jag kärnan i gräsmattan…

Kanske växer det ett plommonträd här om några år.

Äpplena var också mogna. De blir perfekta till frukosten i morgon.

Posted in Trädgården. RSS 2.0 feed.

One Response to Hemma igen!

  1. Hej Frida!

    Jag njuter också av denna egen frukttid. Igår plockade jag ner alla mina ’Discovery’ äpplen. Fyra fulla papperskassar blev det. Det blev en fantastisk skörd där de största äpplena var 10 cm i diameter!! Jag äter flera äpplen om dagen och ska också se till att det både blir mos och äppeldricka fram över!

    Ha det gott!
    från
    Yvonne o LIR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *