Förberedd

I morgon börjar julkalendern. Förbered radion vid frukostbordet eller gå upp några minuter tidigare så ni hinner ordna en god frukostbricka att ta med till soffan i tv-rummet. Känner jag mig och mina vänner rätt kommer vi att ta med datorn in i matsalen vid frukosten i morgon bitti och sedan sitta alla tillsammans och lyssna på radiokalendern. Allt Du Önskar heter den i år. 06.50 och 17.45 sänds den i P4, eller från klockan 07.00 HÄR. Alla avsnitt kan även laddas hem som poddversion.

Att sitta tillsammans denna lilla stund som julkalendern sänds varje morgon fram till jul är något visst. Jag får dock erkänna att jag de senaste åren varit dålig på att följa julkalendern. Var inte kalendrarna bättre förr eller är det bara som man blivit äldre eller kanske fått en annan humor? Jag älskade Trolltider, Teskedsgumman och Sunes Jul som för visso sändes innan jag föddes men som man tittat på flertalet gånger på senare dar. Jag minns även t.ex. Kaspar I Nudådalen, Mysteriet På Greveholm och Pelle Svanslös. Har ni några favoriter eller någon kalender som ni bara minns väldigt väl?

Posted in Okategoriserade. RSS 2.0 feed.

3 Responses to Förberedd

 1. julia says:

  mysteriet på greveholm, helt klart, men även sunes jul är underbar!!

 2. Sara says:

  Tycker också kalendrarna blivit sämre… men som du säger kan det ju vara vi som ändrats… Jag älskar Sunes jul, Mysteriet på Greveholm och Pettson & Findus!

 3. Elin says:

  Åh vad sugen jag blev på lussebullar, de ser så enormt goda ut! :)

  Själv tycker jag om Dieselråttor & sjömansmöss, Mysteriet på Greveholm & En riktig jul.
  Men årets julkalender verkar också riktigt mysig och härlig! :)

  Ha en fin fredag <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *