Första luckan

Nu har det blivit först december och första luckan i adventskalendern får öppnas. Julen kommer allt närmre men vart är den fina vita snö som täcker landskapets skavanker? Jag har kommit på mig själv att de senaste dagarna gått och tittat upp mot himmelen i hopp om att vita flingor skall falla. Det har det ännu inte gjort och i väntan passar jag istället på att baka årets första lussekatter. Efterlängtat!

Tog några bilder på mig och lussekatterna. På mig har jag ett förkläde köpt secondhand. Klicka på bilderna nedan så öppnas de större.

Posted in Okategoriserade. RSS 2.0 feed.

4 Responses to Första luckan

 1. Miriam says:

  Så hiiiiiimla gott! Söta du!

 2. Sara says:

  Mums vad gott!

 3. Sirius says:

  Så gott, har också bakat :)

 4. Karin-Anita says:

  Så himla gott det ser ut Frida! När får vi smaka?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *