Tillbaka!

Så galet glad jag blev när jag läste era fina ord till mitt föregående inlägg. Tack för er omtanke och ni skall veta att jag saknat bloggandet och inte minst er dessa veckor då jag inte varit inne på Septemberbacken en endaste dag. Äntligen är det jullov och nu skall det bloggas. Minneskortet i min kamera är full med bilder och i mitt huvud är alla inlägg redan klara. Nu ska det bara skrivas och redigeras bilder men det gör jag mer än gärna. Åh vad skönt att vara tillbaka!

Listan över ”saker att göra” var lång denna vecka. Prov, redovisningar, inlämningar och så vidare men äntligen är det avklarat. I torsdags var det sista kvällen på internatet för detta år och det firades med tacokväll med finfina vänner. Golvet fyllde vi med kuddar, filtar och skålar med grönsaker. Emma som fyller år nu på lovet fick presenter och denna kväll blev ett bra avslut på denna termin. Fredagen var avslutningsdag. På mig hade jag den klänning jag sytt av en gammal tantkjol. Bilder på hur klänningen blev kommer, det lovar jag.

Posted in Okategoriserade. RSS 2.0 feed.

One Response to Tillbaka!

  1. julia says:

    härligt att du är tillbaks, har saknat det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *