En kväll i Köpenhamn

Jag har nu i flera veckor längtat till denna dag. Snart skall jag och min mamma ta tåget över till Köpenhamn. Kan man få mer julkänslor än när man får åka till Kungliga Teatern I Köpenhamn och titta på baletten Nötknäpparen. Denna underbara juliga balett med så fin musik. Balett är som konst; man behöver inte syssla med det själv för att uppskatta det. Det är bara så vackert. Musik, drama, dans, konst, arkitektur ja allt kulturellt och kreativt tycker jag är så himla roligt. Efter kvällens besök i Danmark kommer jag sakna mina balettlektioner ännu mer. Kan det inte bli vår om en stund så alla kurser kan dra igång på nytt…

Ha en fin kväll så ses vi igen i morgon!

Posted in Musik och film, På besök borta. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *