Töväder, vårkänslor och hundpromenad

Att få komma hem till Skåne en vecka har verkligen varit fint. Jag har saknat de speciella skogarna i norra Skåne, de röda små husen med vita knutar och inte minst den skånska dialekten som hörs över allt när man sitter på stationen i Hässleholm eller går längst gatorna i Lund. Ett lov med mycket pusslande för att få ihop dygnets timmar och kunna utnyttja de till max har det varit och snart är det bara en dag kvar innan jag beger mig till Biskops-Arnö igen.

Här är lite bilder jag tog i veckan då jag och Melwin gick en promenad på Hovdala strax utanför Hässleholm, en vacker plats som jag verkligen tycker om att vara på. Solen värmde och snön höll på att smälta bort. I det vackra växthuset som man på bilden ovan kan skymta, höll en man på att driva upp växter. Åh vad jag längtar till våren, grönskan och att få springa barfota!

      

Posted in Fotografier, På besök borta. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *