Hatkärlek

Igår fick jag lämna ön för en stund, ta bussen in till Bålsta och hämta ut ett paket min mamma hade skickat mig. En påskpresent jag inte hade räknat med och bara tanken på att hon tänkt på mig gjorde mig så glad. När jag kom åter till Biskops-Arnö öppnade jag paketet. Jag hade fått en metronom! Sedan jag började ta pianolektioner har jag önskat att jag ägde en metronom, dels för att jag är så dålig på takter och dels för att jag vill kunna utveckla mitt spelande. En gamla fin metronom står nu ovanpå pianot när jag övar på min läxa. Det tickande ljudet gör mig stressad och ibland lite frustrerad men jag är envis och när jag väl sätter takterna känner jag en himla stor lycka. Tack fina mamma för denna lilla låda med tickande hatkärlek!

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Musik och film. RSS 2.0 feed.

One Response to Hatkärlek

  1. Lollo says:

    Varsågod och slit den med hälsan!!! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *