På kvällen lämnar jag gården

Efter mina arbetsdagar lagar jag mat och sedan lämnar jag gården, ut för att utforska. Jag älskar att gå långa promenader och inte veta var jag hamnar. Kameran, teckningsblocket eller en fika tar jag ofta med mig. Här kommer lite bilder som är tagna precis bakom Mandelmanns Trädgårdar.

Många bilder på deras får har det blivit men de är ju så fina.

Nere i dalen ser ni taket på Mandelmanns hus.

Maskrosorna är så fina nu när de har förvandlats från gula prickar till vita skira tussar.

Sist i gallerit nedan är även några bilder från Rörum och Knäbeckshusen. Visst känns det som om man vore utomlands när man går på de vita sandstränderna med nationalparken Stenshuvud i bakgrunden.

Posted in Fotografier, På besök borta. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *