Ramslöksplantering

05032016-_MG_8311

Här kommer lite bilder från min helg förra veckan som tillbringades hemma i Skåneland. Hem till mina föräldrar for jag för att gå på naturfotofestival i Hässleholm och se musikalen Billy Elliot på Malmö opera. Men på lördagen hjälpte jag även min mor att sätta ramslök. Melwin hjälpte också till på hans lilla vis. Nu längtar jag tills ramslökstiden.
05032016-_MG_8334

Posted in Fotografier, Naturens skafferi, Trädgården. RSS 2.0 feed.

One Response to Ramslöksplantering

  1. Louise Persson says:

    Jag skulle vilja slå ett slag för Ramslöken. Så otroligt god! En tidig primör som man kan njuta av långt innan man har gräslök, lök och purjolök i trädgårdslandet. Lätt att odla, inget jobb. Lökarna i jorden och sen är det klart :-)

    Om man inte hittar det vilt så är det superlätt att beställa via nätet. Jag beställde mina här http://www.ramslökbymalena.se
    Fin kvalité på alla lökarna och bra mailkontakt om när de var på väg så jag snabbt kunde få ner dem i jorden. Tack Malena!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *