Höst i min trädgård

26102016-_mg_9619

Denna vecka är jag förkyld så det heter duga, men vad vore en höst utan en riktig förkylning. Jag sover och sover. Att man kan sova så mycket. Min kropp måste verkligen ha önskat att jag ska vara stilla en liten stund för en gångs skull. Idag har solen tittat fram och jag tog mig ut i min trädgård en liten stund. Dyker ned blad höstlöven på marken och fotograferar alla fina ting jag finner i trädgården såhär års. Det är så vackert med alla höstfärger att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Jag blir så lycklig!

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Fotografier, Mitt klädskåp, Trädgården. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Höst i min trädgård

  1. Louise Persson says:

    Vilken färgkavalkad!!! Underbara höst och fina du :-)

  2. Steven says:

    Vackra bilder Frida!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *