Höst eller vinter?

01112016-_mg_9763

Denna vecka är jag åter igen på utbildning i Norge. Innan vi ens hunnit avsluta skoldagarna har det hunnit bli mörkt. Sommartid har blivit till vintertid. Jag känner hur min kropp inte riktigt hänger med. Tröttheten smyger sig på allt mer och jag får acceptera att jag behöver sova fler timmar. Idag när jag gick ut en stund på lunchrasten fångade naturen runt omkring mig min uppmärksamhet. Den är då för fantastisk! En halvtaskig mobilbild fick fånga stunden, med tanke på mitt tidigare inlägg. Längst ned vid Mjøsa, vid skolan och några meter ovanför regnade det och var en vacker höstfägring. Ovanför det hade snön börjat lägga sitt vita täcke över skogen och bergen. Är det höst eller vinter? Det är så vackert att jag inte vet vart jag ska ta vägen. En gåva från naturen.

Posted in Fotografier, Mina skoldagar, På besök borta. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Höst eller vinter?

  1. Louise Persson says:

    Känns märkligt att vinter och höst ligger så ”nära” varandra.
    Jag har också upplevt det. I Norge det med faktiskt, när jag skulle bestiga Besseggen för några år sedan. Var nog också den här tiden på året. Häftig känsla!

  2. PerOla Ohlsson says:

    Vilken vacker tavla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *