Jullov

16122016-_d5b0945

Vet ni vad? Nu har jag jullov!!! Oj vad det är efterlängtat. Äntligen. Ja jullov ska jag ha, inte semester. Jullov låter mycket mysigare tycker jag och det är ett ord förknippat med den värme, kärlek och lycka man kände när man var liten när man blev fri från skolan. I morgon bitti lämnar jag Norge för denna gång och åker vidare till Røros och sedan till Funäsdalen och Bruksvallarna. Jag hoppas att ni vill följa med på ett hörn. Kameran min är med och äntligen ska det bli tid till lite mer bilder här på Septemberbacken. Trevlig helg allihopa!

16122016-_d5b0944

stickad tröja ~ andrahand  ❧  yllekjol ~ andrahand  ❧  mössa ~ Östergötlands ullspinneri  ❧  snörkängor ~ Pike Brothers

Posted in Allt annat, Mitt klädskåp. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Jullov

  1. Lollo says:

    Härliga du! Njut nu av jullovet. Sov ut och gör bara det du känner för…. Det är du värd vännen!

  2. PerOla Ohlsson says:

    Ja det vill vi gärna , men koppla nu av o gör sånt du mår bra av i första hand.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *