Mandelmanns trädgårdar på tv4

10062014-_mg_5924

Ni har väl inte missat att vi ska få följa med Mandelmanns trädgårdar via tv4?!? Så fint att Gustav och Marie vill dela med sig utav allt de gör på deras gård Djupadal på Österlen i Skåne. Gustav och Marie lever självhushållande på Djupadal, bedriver ekologisk odling och trädgårdskök. En underbar trädgård ni bara måste besöka, gärna flera gånger om året om ni har möjlighet för att uppleva alla årstiderna. När jag gick min trädgårdsmästarutbildning hade jag den fina möjligheten att få ha praktik hos familjen Mandelmann. Några bilder från trädgården visade jag er här på Septemberbacken och vill ni se de igen finner ni dem här. Äntligen mer av hållbarhet och det gröna i tv!

Posted in Återbruk, självhushållning och miljötankar, Mina arbetsdagar, Mina skoldagar, Naturens skafferi, Trädgården. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Mandelmanns trädgårdar på tv4

  1. PerOla Ohlsson says:

    Ja det ska bli riktigt roligt o följa !

  2. Jennie says:

    Men åh, detta hade jag missat helt, så himla kul! Tack för tipset! :) Och vad spännande att få ha sin praktik hos dem, du råkar inte sitta inne på andra bra praktikplatstips för en trädgårdsmästarstudent? :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *