Nu dansar julen ut

16012017-_D5B2121

Sedan första advent har jag klamrat mig fast vid julen så länge det bara gått. Den mysiga stämning som blir av de varma röda färgerna, ljusen, ljusstakarna och stjärnorna. Alla dofter. Hyacinter, stearin, gran, apelsin och stjärnanis. Det blir så tomt och mörkt en period då julen städats ut, innan ljuset återvänt och våren börjat spira. Men idag insåg jag att tjugondag Knut passerat och att julen nog får packas ned i en låda för denna gång. Nu inbillar jag mig att dagarna börjat bli ljusare längre och peppar inför ett nytt trädgårdsår.

16012017-_D5B2128

Posted in Husliga ting och design, Små funderingar. RSS 2.0 feed.

One Response to Nu dansar julen ut

  1. Lollo says:

    Roligare att packa upp julen än ner. :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *