Vinterprojekt

07112017-261C3193

Ska vi börja spela tin whistle? Jag blev lite förvånad över frågan från min mor men jag svarade snabbt ja. Hon och far hade nyligen varit på en konsert med irländsk folkmusik och kort där efter satt mor och jag vid datorn för att beställa varsin flöjt. Piano är mitt huvudinstrument som jag började spela direkt efter blockflöjten i tredje klass. Blockflöjten hamnade på hyllan, idag vet jag inte vart den tagit vägen. Jag har funderat mycket kring att lära mig ytterligare ett instrument, ett instrument som är lättare att bära med sig än ett piano. I vinter blir det till att lära sig spela tin whistle. Min mor sitter nu i Skåne och jag i Bohuslän och tutar i våra flöjter. En dag ska vi spela i stämmor, du och jag min fina mor.

Posted in Musik och film. RSS 2.0 feed.

One Response to Vinterprojekt

  1. Lollo says:

    Du får inte tjuvträna utan mig! :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *