Kloka ord på posten

28022018-261C5327

Tack så himla mycket för era peppande ord på Facebook, Instagram och här på bloggen efter mitt inlägg om mitt examensarbete – att ni var så många som var nyfikna på vad det är vi studerar i Norge, det får mig att spritta av lycka. Igår landade detta vykort i min brevlåda. Det är från min gamla klasskamrat och bästa vän Emma och hennes katt Knut. Så kloka ord – att ha skoj även under pressade situationer får man icke glömma. Och ett kort med Mamma-Mu och kråkan som åker kälke – utöver att Sven Nordqvist är en av mina favoritillustratörer får det ju en att bara vilja ut i snön utanför dörren omgående. Tack Emma och alla ni andra!

28022018-261C5340

Posted in Allt annat. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *