Bitande kyla

02032018-261C5431

Kylan håller ett stadigt grepp om vårt land just nu. Jag känner hur det drar genom fönstren och från golven. Jag har täckt golven med trasmattor och mina ulltofflor lämnar jag inte en sekund. Jag dricker te i mängder och kryper in i ullpläden. I veckan frös det i vattenledningarna men det har löst sig nu. Isen har börjat lägga sig på vattnet i viken utanför min stuga där det är något bräckt vatten och i onsdags åkte en man långfärdsskridskor. Jag blev inspirerad av mannen som for fram på isen i de friska havsvindarna och gav mig ut en stund i kylan på en promenad. För en stund kände jag att jag levde och ganska snart satt jag inomhus igen i mina ulltofflor och med tekoppen i handen. Ibland är det befogat att stanna inomhus.

Posted in Allt annat. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *