Äntligen lite regn

261C6521

Man vill inte beklaga sig över värmen. Det är förvisso kämpigt att arbeta fysiskt en hel arbetsdag i full sol, stråhatten och bomullsskjortan är på varje dag som skydd mot solen, men belöningen får man när man kommer hem. Kvällarna är magiska. Ljumma, knappt någon vind, bad i havet varje kväll och sedan en kopp te i trädgården emedan solen går ned. Jag njuter så. Men det börjar bli torrt och bevattningsförbud överallt, djur och natur börjar se törstiga ut. Så plötsligt kom lite regn. Min kollega Josua och jag blev ordentligt blöta av regnet under måndagens arbetsdag men vi båda två stod där i regnet lyckliga – äntligen lite regn! Oj vad det behövdes. Och i tisdags fortsatte det att regna. Jag tog ett bad i havet utanför min stuga på kvällen i ösregnet. Det var tomt på stranden.

Posted in Allt annat. RSS 2.0 feed.

One Response to Äntligen lite regn

  1. Lollo says:

    Bada i regn är så skönt. Vattnet känns både varmare och på något underligt sätt ”mjukare”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *