Lyckliga jag

Sedan i början av oktober har det varit krångel med min blogg. Jag tycker mig kunna en del ting bra men att reda ut problematik med hemsidor, där känner jag mig handfallen. Bloggen har fått stå stilla och jag har fått utlopp för mina tankar och bilder på mitt Instagram tillsvidare. Men en blogg är ändå en blogg. Här finns mer yta för funderingar, saker jag ser och upplever, fler bilder på vackra ting jag vill att andra ska få se – bloggen är som min dagbok. Jag började blogga under andra året på gymnasiet och tanken på att alla dessa bilder och texter kanske skulle försvinna har gjort mig orolig. Trots att min far har haft mycket att göra den senaste tiden har han nu tagit sig tid till att hjälpa mig. Pappa, vad skulle jag göra utan dig. Tidiga morgnar och hela dagar har du lärt mig att fotografera. Jag har fått titta i sökaren på din kamera på stativet för att sedan få höra dig berätta om hur du tänkt kring bildkompositionen. Du har visat mig hur jag kan använda både min digitala och analoga kamera. När jag ställs inför situationer i mitt liv som jag känner att jag inte kan behärska, främmande och okända, tar du dig tid att prata med mig och stöttar mig igenom det. Tack pappa! Imorgon kommer jag hem till dig och då ska jag baka en morotskaka till dig, för det vet jag att du tycker himla mycket om.

Posted in Allt annat. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Lyckliga jag

  1. Lollo says:

    Härligt att du är igång igen! Har saknat den.

  2. Emelie says:

    Vad roligt att du är igång igen! Tycker så mycket om att läsa duna inlägg och bilderna är verkligen inspirerande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *