Kvällsmat utomhus

Ikväll var det åter igen en sådan där magiskt vacker nyp-mig-i-armen-kväll så jag packade vår svampkorg med yoghurt och müsli i en glasburk, smörgåsar, stekta haricots verts och te. När Nicklas kom hem från sin skoldag promenerade vi sedan längs med vattnet tills vi hittade en mysig plats i lä i solen vid några tallar vi kunde luta oss mot. Där satt vi till solen började gå ned och kylan lägga sig och pratade om hur vår dag varit. Att flytta ut kvällsmaten såhär, det borde man göra oftare, inte minst när man har det så fint med naturen precis utanför dörren. Maten smakar bättre utomhus och i kärt sällskap, tid för samtal, tid för tystnad, tid för lyssnande på koltrastsång.

Posted in Allt annat. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *