Mitt i det gröna

Ungefär såhär känner jag mig denna tid på året – mitt uppe i det gröna. Försommaren är en intensiv tid för oss trädgårdsmästare och vi arbetar såhär års långa dagar fyllda med allt som hör trädgård till. När jag kommer hem från jobbet njuter jag i min egen trädgård tills solen går ned. Vi frossar i gröna primörer från grönsaksodlingen (just nu främst ruccola och örter så att det nästan sprutar ruccola ur öronen på mig). Ja kanske att jag till och med drömmer om det gröna ibland. Denna tid på året lever jag trädgård. Ljuvligt!

Illustration: septemberbacken.se

Posted in Teckningar och målningar, Trädgården. RSS 2.0 feed.

One Response to Mitt i det gröna

  1. Lollo says:

    Blir så glad när jag ser dina målningar… alla små detaljer! Superfin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *