Komys

I lördags kväll tog Nicklas och jag en tur till kohagen mitt emot kyrkan. Flera veckor har jag sagt till Nicklas att ”i helgen vill jag hälsa på kossorna” men det har kommit annat emellan. Men i helgen behövde vi rensa tankarna och var gör man det bättre än i en hage med underbara nyfikna djur?!? Efter lite komys gick vi en promenad i bokskogen bortanför hagen och sedan åkte vi hem, nöjda och redo för kvällsfika. Det var allt en fin lördagskväll det.

Posted in Fotografier, På besök borta. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Komys

  1. Lollo says:

    Alltså… det är nåt visst med kor. De är nyfikna, sociala och har så kloka fina ögon. OCH så är de bästa naturvårdarna – som håller våra hagmarker öppna. Tänk på det alla ni som bara pratar om att ”kofisar” är farliga för klimatet.

  2. Karin-Anita Ehlin says:

    Så mycket kalops som strövar omkring i det gröna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *