Julkort

Varje år skickar min arbetsplats ut ett fysiskt julkort till våra kunder, en härlig kontrast till dagens digitala samhälle. Förra året fick jag illustrera och så även i år. Min arbetsgivare brukar önska att vi alla i företaget finns med i illustrationen. Just nu är vi sju personer som arbetar så det är många som ska in på julkortet. För att ge kunderna lite längtan efter grönska och sommar blev det dans kring ett julpyntat äppelträd. Hoppas kunderna blev glada och tack Timotej Trädgård för att jag fick illustrera i år med. Och god jul vill jag önska er alla som kikar in här på Septemberbacken.

Klicka gärna på bilderna så visas de i större format.

Posted in Mina arbetsdagar, Teckningar och målningar. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Julkort

  1. Emelie says:

    Underbara kort, tycker så mycket om ditt sätt att teckna. Vad roligt att se ett inlägg och god jul och gott nytt år!

  2. Matilda says:

    Tjusigt och skoj julkort! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *