Utställning på gång

© Sven Persson / swelo.se

Nu i vinter har jag suttit djupt försjunken i barnsliga illustrationer i akvarell. Att visa upp mina målningar är för mig läskigt men samtidigt har jag varit nyfiken på om målandet är något jag kan göra något med eller om det ska förbli något jag gör endast för mig själv. I samband med konstrundan i påsk ska jag prova att hänga några av mina målningar vid Bäckaskog slott i Skåne. Både original, postrar och mindre kort kommer att kunna köpas och beroende på efterfrågan kan det hända att jag även lägger upp en del till försäljning här på Septemberbacken. Hoppas vi ses i påsk, mer information om utställningen kommer efterhand.

Posted in Teckningar och målningar. RSS 2.0 feed.

2 Responses to Utställning på gång

  1. Adina says:

    Vilka underbara illustrationer! ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *