Brev

Ibland överraskar ni mig. Innan Nicklas och jag flyttade från Bohuslän låg det en dag ett litet egengjort handskrivet kuvert i vår brevlåda. Jag kände inte igen handstilen. Jag var så nyfiken att jag öppnade det i bilen, jag kunde inte vänta de sista 200 metrarna till vår stuga. I kuvertet låg ett vackert skrivet brev från en utav er som följer mig här på Septemberbacken. Jag blir bara så lycklig, det är så fint gjort. Det är en sådan där sak man då och då tänker att man skulle vilja göra, att berätta något för någon som fångat ens intresse, men som man sällan gör. Det där fina brevet har jag haft i tanken sedan dess. Flytt och jobbskifte kom emellan men idag satt jag en stund i solen på trappan utanför vårt nya hus och skrev ett svar. Sedan tog jag gamla Bettan (min cykel) till gula lådan och det blev ett perfekt mål för dagen. Tack snälla till dig som skrev detta brev!

Posted in Allt annat, Mitt klädskåp. RSS 2.0 feed.

One Response to Brev

  1. Lollo says:

    Vilken fantastisk handstil! Och en fin sak att göra. RIKTIGA brev är sällsynta och så himla mycket roligare att få än mejl!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *