Min lilla dag

Igår fyllde jag arton år. När man var yngre tyckte man att arton år var jääääääättegammalt men gränsen för när man är gammal flyttas successivt uppåt. Vid halv sex väcktes jag av mina morföräldrar, en av mina kusiner och min mamma. De var nyss hemkomna från Cypern och vid sjutiden åt vi mysfrukost. I en plastflaska med vatten hade min mamma fraktat några fina blommor från Cypern till mig. Jag hade även själv plockat in en bukett med vackra blomster från trädgården som jag satt i en vas på bordet. Vill ni veta en sak… på min födelsedag, den tredje september, har det aldrig regnat och denna dag var inget undantag. Solen sken hela dagen och det var en helt underbar höstdag. Av mormor och morfar fick jag ett par jättevackra örhängen i silver med äkta strasspärlor som de köpt i Ayia Napa på Cypern. Tack fina underbara ni!

När de vid nio-tiden åkt hem blev det lite pluggande av körteori samt ett par omgångar Betapet (alfapet på nätet). Betapet är beroendeframkallande om ni frågar mig. Jag brukar aldrig ha tid till att spela det men nu när det var min födelsedag tog jag tillfället i akt. När min pappa på eftermiddagen kom hem, åt vi min födelsedagstårta som jag och mamma bakat på förmiddagen. Äppelpaj gjord på äpplen från trädgården. Kan det bli bättre fika när man fyller år på underbara hösten?!

Man blir aldrig så glad som när folk man inte träffat på länge tänker på en, tar sig tid och ringer för att säga grattis eller ger en present när man inte väntat sig det. Tack Mia, Lollo och Katarina! Ni är underbara! Ljuslyktorna och ljusen bland bilderna nedan, fick jag av Katarina som jag jobbat hos för någon sommar sen.

Av mina underbart snälla föräldrar fick jag ett armband i silver (köpt på Cypern), en notbok med Stefan Nilsson (som bl.a. komponerat musik till Skärgårdsdoktorn och Gabriellas sång), ett brunt datorfodral och ”en halv” ny dator (betalar hälften själv). Så snälla de är! Inom de närmsta veckorna ska jag även åka hem till min farmor för att prova en ny pippitröja hon håller på att stick till mig. Bästa födelsedagspresenterna man kan få. Tack alla!

Posted in Fotografier. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *