Åh vad jag vill kunna!

Just nu håller jag på att lära mig River Flows In You av Yiruma. Ett fint stycke som är alldeles lagom svårt för mig.

För någon dag sedan gick det någon film på tv som hette Dear Frankie. Filmen inleds av ett helt underbart pianostycke. Åh vad jag vill kunna spela det stycket! Jag hittade noter till stycket så det är väl bara att försöka lära sig det. I videon nedan kan ni höra stycket från Dear Frankie. Just nu letar jag efter fler fina stycken till att lära sig på piano. Har ni några förslag?

Posted in Musik och film. RSS 2.0 feed.

4 Responses to Åh vad jag vill kunna!

 1. Miriam says:

  Åh, River flows in you är så fint! Jag vill också kunna spela piano ):

 2. Lollo says:

  En bra film och ett underbart musikstycke ;)
  Mitt tips…Forrest Gump Suite för piano. Också jättefint tycker jag!
  http://www.youtube.com/watch?v=vgEBfKzArFo&feature=related

 3. Lollo says:

  Lite noter…. kanske lite för lätta för dig, men en fin låt :)

  http://forpiano.com/FILEX/S/7d5jdm953u/abba–slipping_through_my_fingers.pdf

 4. julia says:

  piano är så otroligt vackert.
  favoriten är klassiskt, det framkallar en obeskrivlig känsla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *