Bland sten, gran och barr

Bland sten, gran och barr… ja där sitter jag. För en stund gör jag ingenting. Det är tyst, lugnt och skönt. Bara jag och de små söta djuren som kryper omkring under grankvistarna på marken runt omkring mig syns till. På bilden ovan kan ni se den rutiga flanellskjorta jag köpte för inte så länge sedan. Vindtät är den också och helt underbar att slita på vid trädgårdsarbete eller hundpromenader.

Jag vet att det blivit väldigt dåligt uppdaterande här på sistone och jag ber verkligen om ursäkt för det. Under denna period jag knappt bloggat alls måste jag erkänna att jag faktiskt saknat det; framför allt er, mina fina läsares ord. Tack för att ni fortsatt att följa mig och min blogg trots dåligt uppdaterande!

Posted in Okategoriserade. RSS 2.0 feed.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *