Detta är jag

Väldans välkommen till min lilla plats, Septemberbacken!

Jag heter Frida och är en 26-årig tjej från norra Skånes landsbygd som älskar att kladda med färg, fotografera, musicera, gå barfota längs med grusvägar och smaka på olika växter och bär jag har fått för mig att man kan äta. Ibland leker jag kurragömma i skogen med familjens hund, gräver i trädgården och odlar ätliga ting eller tar en dansar. Jag är utbildad trädgårdsmästare vid Gunnebo slott utanför Göteborg och efter två fortbildningsår i Norge har jag även blivit trädgårdsmästare med antikvarisk kompetens – lite som byggnadsvård fast inom trädgård, dvs hur man vårdar det gröna kulturarvet i form av gamla trädgårdar och parker på bästa sätt.

Idag bor min käresta och jag i ett litet rött hus vid Stensjö by i östra Småland. Stensjö by är ett kulturreservat som består utav ett antal gårdar med tillhörande åkrar, hagar, ängar och skog. Där har jag den äran att arbeta som trädgårdsmästare med att tillbakaföra trädgårdarna till hur de såg ut kring förra sekelskiftet.

Jag driver eget företag inom fotografi och måleri. Är ni intresserade av min hjälp är det bara att höra av er till frida@swelo.se eller 0709-225036. Under fliken Anlita Mig finner ni en del av de arbeten jag har gjort.

Septemberbacken är min dagbok där jag skriver när andan faller på. Det blir mycket trädgård, djur och natur och måleri. Välkomna!